Vinterbröllop

Det är något särskilt med vintern. Den kalla, klara luften och mörkret som omsluter oss. Lys upp årets mörkaste månader med ett gnistrande vinterbröllop på Ängavallen. Vi dekorerar våra utomhusmiljöer med ljusslingor och sprakande vedkorgar. Inomhus pyntar vi och tänder levande ljus. 

 

Vigsel

Vintertid kan vi erbjuda vigsel i vårt galleri. Här finns gott om plats för en stämningsfull stund med vänner och familj. Det finns även möjlighet att viga er i någon av de närliggande kyrkorna. 

Mingel

Bjud era gäster på ett utomhusmingel med sprakande vedkorgar och något varmt att dricka. 

Middag

Fortsätt in till vår festlokal där vi serverar er en smakfull 3-rätters middag. Allt som serveras kommer från vår egen gård och är 100% ekologiskt. När ni avnjutit middagen förflyttar ni er till galleriet där ni kan mingla med gästerna och njuta av vår bröllopstårta. 

Dans

Under tiden ni minglar i galleriet förbereder vi för dans i festlokalen. Få igång festen med en DJ eller ett liveband. Vi hjälper er gärna med tips på bra band och DJ’s. 

Nattamat

När det är dags att avrunda festen är det populärt att bjuda på nattamat. Vi serverar gärna vår ekologiska korvsymfoni men kan även ordna enklare alternativ. 

Övernatta på vårt gårdshotell

När festen är slut finns det möjlighet att övernatta på vårt gårdshotell. Morgonen efter kan ni avnjuta en frukostbuffé med delikatesser från gården.

Helgbröllop

Vill ni umgås lite extra med era nära och kära? Då kan vi rekommendera att ni bokar en bröllopshelg. På fredagen kan ni ha ett avslappnat mingel och buffé, på lördagen har ni vigsel och fest och på söndagen avslutar ni med en härlig brunch. Kontakta oss för mer information och pris.