Tillval

Vi har valt att inkludera det mesta i våra paket men det finns möjlighet att göra några tillval. 

Vigsel i parken/galleriet

Vi hjälper er gärna att arrangera en utomhusvigsel i vår vackra park eller en stämningsfull stund i vårt galleri. Vi tillhandahåller stolar och möblerar platsen enligt era önskemål.

I priset ingår:
• Stolar
• Iordningställande av vigselplats
• Ljudanläggning med mikrofon
• Lån av vigselbåge – Dekorera själva eller ta hjälp av vår florist (dekorering ingår ej).

Pris: 8 500 kr

Provsmakning och rådgivning

Några månader innan bröllopet rekommenderar vi att ni bokar en provsmakning.Tillsammans med vår köksmästare komponerar ni er bröllopsmeny och tillhörande drycker.

Under mötet går vi även igenom hur ni vill lägga upp er bröllopsdag. Vi hjälper er att strukturera upp de olika momenten och gör ett enklare körschema. Vi har lång erfarenhet av att arrangera bröllop och delar gärna med oss av våra erfarenheter för att göra er dag så bra som möjligt.

KOSTNAD: 895 KR PER PERSON (inkluderat i vårt lyxpaket).

Blomsterdekorationer

I våra paket ingår alltid enklare blomsterdekorationer till borden samt en konsultation med vår florist. Under konsultationen går vi igenom era önskemål. Vill ni ha hjälp med större dekorationer, buketter eller dekorering av vigselbåge hjälper vår florist gärna till.

Nattamat

När festen är över är det tradition att bjuda på nattamat. Vi dukar gärna upp vår omtyckta korvsymfoni men kan även ordna enklare alternativ såväl som vegetarisk och vegansk nattamat. 

ÄNGAVALLENS KORVSYMFONI: Korvsymfoni med ekologisk potatissallad, olika sorters sallader, ostbricka och övriga tillbehör. Inklusive lättöl, folköl och mellanöl.

150 KR PER PERSON