Tillval bröllop

När ni bokar bröllop hos oss ingår det mesta i våra paket. Då inget bröllop är det andra likt ger vi er möjligheten att göra några tillval.

Vigsel i parken/galleriet

För er som vill viga er utomhus kan vi erbjuda en utomhusvigsel i vår vackra park. Det finns även möjlighet att arrangera en stämningsfull stund i vårt Galleri. Vi tillhandahåller stolar och möblerar platsen enligt era önskemål. Vid dåligt väder kan vi snabbt ställa om och hålla vigseln i vårt Galleri. 

I priset ingår:
• Stolar
• Iordningställande av vigselplats
• Ljudanläggning med mikrofon
• Lån av vigselbåge – Dekorera själva eller ta hjälp av vår florist (dekorering ingår ej).

Pris: 8 500 kr

Provsmakning och rådgivning

Några månader innan bröllopet rekommenderar vi att ni bokar en provsmakning. Under provsmakningen komponerar ni er bröllopsmeny tillsammans med vår köksmästare. 

Under mötet går vi även igenom hur ni vill lägga upp er bröllopsdag. Vi hjälper er att strukturera upp de olika momenten och gör ett enklare körschema. Vi har lång erfarenhet av att arrangera bröllop och delar gärna med oss av våra erfarenheter för att göra er dag så bra som möjligt.

KOSTNAD: 895 KR PER PERSON

Blomsterdekorationer

I våra paket ingår alltid enklare blomsterdekorationer till borden samt en konsultation med vår florist. Under konsultationen går vi igenom era önskemål. Vill ni ha hjälp med större dekorationer, buketter eller dekorering av vigselbåge hjälper vår florist gärna till.

Nattamat

När festen är över är det tradition att bjuda på nattamat. Bjud gästerna på vår omtyckta korvsymfoni. Det finns även möjlighet att ordna enklare alternativ såväl som vegetarisk och vegansk nattamat. 

ÄNGAVALLENS KORVSYMFONI: Korvsymfoni med ekologisk potatissallad, olika sorters sallader, ostbricka och övriga tillbehör. Inklusive lättöl, folköl och mellanöl.

150 KR PER PERSON

Festa fram till småtimmarna

När ni bokar ert bröllop hos oss får ni stanna fram till kl 02. Om ni önskar stanna längre tar vi ut en avgift på 5 000 kr. Meddela oss i god tid om ni önskar förlänga er fest.