Sveriges enda 100% ekologiska gåsamiddag. Dessutom minst 100% god!

en flock med gäss på en åker

Nu är  gåsamiddagen uppdukad på Ängavallen 

Det vankas gåsamiddag hos Ängavallen! De ekologiska gässen kommer från Store Thorsager Gård och tillagas på äktskånskt manér. Som alternativ serverar vi Ängavallens traditionella eller vegetariska gourmetmenyer. Allt odlat, uppfött och tillagat på gården. 100% ekologiskt och minst lika gott.
Läs mer om gåsamiddagen här

Fira far även med sång den 12 november!

Denna dag till ära får alla pappor ett glas bubbel och lyssna på toner av den delvis ekologiske trubaduren Glenn Patrik. Medan de som så vill avslutar måltiden i lugn och ro, får far och alla med spring i benen klappa griskultingar, lamm och kalvar under en guidad safari. Boka i god tid! 

Sov på maten – njut av gåsapaketet

Passa på att fira ordentligt och boka vårt förmånliga gåspaket, som förutom en fyrarätters gåsameny också bjuder på en övernattning i vårt prisbelönta hotell och vår generösa 100% ekologiska frukostbuffé.
Här kan du ta en närmare titt på gåsapaketet

Dags att börja tänka på julbordet

Från och med den 25 november kan du njuta av Ängavallens dignande julbord.
Hela julbordet är 100 procent ekologiskt i allt från skinkan, de många vegetariska rätterna, till alla ostarna – en bredd som gör vårt julbord unikt även på det sättet. Allt odlat, uppfött och tillagat på gården och det är vi ensamma om. Till och med sillen, laxen är ekologiska. Här finns något för alla.
Välkommen in till en försmak av julbordet

Hög tid att beställa gås till din egen gåsamiddag och julmat i vår gårds- eller webbutik

Vill du fira en Ängavallengod jul därhemma kan du beställa allt du behöver i vår gårdbutik eller i vår webbutik. Men vänta inte för länge med din beställning av julskinkan och revbensspjällen. Beställningslistan brukar vara fulltecknad i slutet av november.

Det är ännu högre tid att beställa gåsen.
Stig in i butiken 

Share