Sällskapsrum

På Ängavallen finns det plats för allt och alla

På Ängavallen finns det en rad utrymmen som du kan använda i mindre eller större sällskap. Några av dem kan du boka i förväg, andra kan du bara stiga in i före eller efter maten. Naturligtvis är även de större rummen och lokalerna inredda med största omsorg och med bästa tänkbara material.

 

Koppla av i biblioteket

Ett litet, intimt rum. Perfekt för ett glas champagne före maten eller avecen efter. Eller varför inte bara ta en bok ur hyllan och koppla av en stund.

 

bild på bibliotek med en flaska cognac

 

För större sällskap i brasans sken

I galleriet finns det plats för hela sällskapet efter middagen. Brasan värmer gott ruggiga dagar men annars brukar det trevliga sällskapet räcka.

Galleri

Galleri

 

Lusthuset mitt i parken

Borgen är en charmig lokal för festen eller konferensen med max tio personer. Du har hela Borgen för dig själv och från ovanvåningen har du en fantastisk utsikt över hela parken. Det är också ett trevligt ställe för en frukost i lugn och ro. Vill du vara här måste du beställa i förväg.

Lusthuset

Lusthuset i parken

 

I Örtagårdens underbara dofter

Det minsta sällskapsrummet ligger i Örtagården. Det kan du använda för en drink före maten eller som en avskild avslutning på en god middag. Här kan du sitta uppe sent.

Målörten

Målörten