Premiär för Ängavallens webbutik den 21 juni

Vi är övertygade om att naturen vet bäst själv. Det är det i och för sig fler som säger sig vara, men det är bara vi som följer vår övertygelse i praktiken. Vi är helt unika när det gäller vår 100 procent ekologiska och etologiska odling och uppfödning.

lamm

 

Ängavallens Webbutik 

Nu kan du handla i Ängavallens Gårdsbutik dygnet runt, alla dagar i veckan. Gå bara in på webbutik.angavallen.se så ser du snart hur enkelt det är. Här hittar du också de villkor som finns.
Köper du för 800 kr och bor inom en radie på fem mil (karta i webbutiken) kör vi hem varorna helt utan kostnad på fredagar med våra elbilar. Utanför radien tillkommer transportavgifter. Beställ senast på torsdagen.
Du kan också handla i webbutiken och hämta själv vilken dag i veckan du vill.

Köp gärna rakt över disk i vår gårdsbutik

Har du möjlighet finns det inget som slår ett fysiskt besök i vår Gårdsbutik. Här får du en hel del personliga tips om allt från sortiment till tillagning. Här köper du inte bara alla våra 100 procent ekologiska Ängavallenvaror utan även lättare luncher och korgen till picknicken i den underbara engelska parken. Butiken är öppen torsdag och fredag 12–18, samt lördag och söndag 11–15.

Sommaröppet i Cafeét/park och restaurang

Fr o m den 6 juli till 20 augusti serverar vi lätt sommarlunch i cafeét/parken alla dagar månd – fredag 12 – 18, lördag och sön­dag 11 – 15. I restaurangen har vi sommaröppet f o m 3 juli till 19 augusti ankomst 17 – 20 alla dagar. Söndagsbrunchen med guidad safari hålls som vanligt med ankomst 12 – 14.

Fira midsommardagen den 24 juni på Ängavallen

På midsommardagen lördag 24 juni serverar vi Brunch med Safari. Efter Brunchen uppvisningsdansar Malmö folkdansarepå midsommardagen klockan 14.30. Därefter dans och lekar för hela familjen. Obs! ankomst: midsommardagen 24/6 kl. 11 13.

Share