Gåsapaket 1/11-22/11

event

På bilden Rolf Axel, Laurids och Sejerö gässen

Det ska sägas först som sist att gässen som föds upp av Laurids (som ni ser till höger bilden) på hans gård Horsekaer på det vackra Sejerø som ligger mitt ute i Stora Bält – en helt rävfri ö, vilket innebär att gässen i lugn och ro helt tryggt, kan beta på de saltstänkta ängarna. När det är dags att lämna det jordiska, blir de slaktad på gårdens slakteri. Allt är ekologiskt cerifierat, även av den danska djurskyddsorganisationen Dyrens Beskyttelse. Nordens enda helt äkta ekologiska gäss. Annars gör vi på Ängavallen allt själva, från svartsoppan till brödet och äpplekakan, med råvaror från egen gård. Detta bland annat tack vare att vi – förutom det duktiga köket – har vårt eget mejeri, vårt eget ysteri, vår egen kvarn, vårt eget bageri och naturligtvis våra egna ekologiska odlingar och uppfödningar av ursprungliga sorter och arter.

Våra unga, skickliga kockar har satt en ära i att utveckla det skånska köket, vilket höjer upplevelsen kring bordet, men du kan lugnt lita på att gåsen ändå smakar som den ska.

Fira Mårten gås ordentligt och utnyttja vårt förmånliga gåsapaket. I det ingår förutom gåsmiddagen ett glas bubbel när ni kommer, övernattning i dubbelrum i vårt prisbelönta hotell och som pricken över i vår generösa, 100 procent ekologiska frukostbuffé.

Du kan boka gåsapaketet från och med den 1 november till och med fredagen den 18 november. Från 1.490 kronor.

Vi serveras vår ekologiska gåsamiddag alla dagar
fr.o.m. Allhelgonadagen torsdagen den 1 november
t.o.m. 22 november.

Torsdag-lördag ankomst kl 12-15 och kl 17-20
Söndagar ankomst kl 12-17

 Lägg till lite extra ekolyx!
För bara 450 kronors tillägg får ni ett extra glittrande paket. Förutom själva gourmetmiddagen  får ni en halv butelj ekologisk champagne, ekologisk frukt, blommor till din vän, badrockar att låna till er båda och vars en avec efter middagen.

boka_har