Bröllop i Skåne

Allt som ska vara länge måste få en bra startbild på ett bröllopspar i parken på Ängavallen

Planera ert bröllop hos oss. Ängavallen ligger på den skånska slätten, inte långt från Falsterbonäsets vita sandstränder,  behagfullt vilande i den undersköna grönskan från 1800-talsparken som idag har vuxit ut till en oas i lummigaste grönt. Här kan ni vandra längs avenbokshäckarna, njuta av fruktodlingarna, de rara växterna och vackra blommorna, slå er ner på en bänk i ett avskilt hörn eller bjuda alla vänner på bröllop vid dammen.

100 procent ekologiskt, minst lika gott.

Det allra mesta som serveras i restaurangen kommer från den egna gården vilket garanterar kvaliteten på råvarorna men ekologin är inget självändamål. Av de bästa råvarorna görs den bästa maten och på Ängavallen finns kvaliteter som ingen annanstans. Smak och kvalitet i skön förening – ett verkligt lyckat giftermål. Hur menyförslaget ser ut hittar du här.

Allt finns på plats
På gården finns också lokaler som passar alla slags bröllop, från det lilla intima till det stora överdådiga. Även de som varar några dagar. På gårdshotellet kan vi ta emot 56 gäster och i övernattningen ingår en sällsynt generös frukostbuffé.

Mer än mat och boende Men på Ängavallen är allt inte bara 100 procent ekologiskt utan också 100 procent romantiskt. På köpet kommer en expertis som inte kan köpas för pengar. Tack vare den långa, strida ström av bröllop som hållits här har vi blivit fullfjädrade experter på bröllop. Utan vidare spisning kan ni få all den rådgivning kring bröllopsritualerna, som tänkas kan. Allt för att bröllopet ska bli ett minne för livet. Exempel på hur ett hittar ni här  BRÖLLOP PÅ ÄNGAVALLEN 2019

Boka tid för visning – vi bjuder på lunch
Välkommen till oss på Ängavallen, så att vi på ort och ställe kan visa så underbart ett bröllop här på gården är. I samband med rundvandringen bjuder vi på lunch.

Ring och boka tid med Niclas på +46706723211/ +4640423250 eller skriv till angavallen@angavallen.se

Här kan du se fler bilder från Ängavallens flickr

.