Kulinariskt & Ekologiskt

På den skånska slätten, endast 20 minuter från Malmö och 10 min från Falsterbonäsets vita sandstränder ligger Ängavallen. Vi har små och intima lokaler för det lilla bröllopet såväl som lokaler för upp till 150 personer. Har ni långväga gäster kan vi erbjuda övernattning i vårt mysiga gårdshotell.

Från jord till bord

På Ängavallen lever vi efter devisen ”från jord till bord” vilket innebär att allt som serveras i restaurangen kommer från vår egen gård. Vår mat är dessutom 100% ekologisk. Vi har gjort oss kända för vår omsorg om djur och natur samt vår höga kvalitet på råvaror och kök. Vi jobbar ständigt på att förbättra oss och jobbar för att gården ska ha en så hållbar verksamhet som möjligt. Läs gärna mer om vår djurhållning och ekologiska odlingar.

Mer än bara mat och dryck

Vi serverar inte bara mat och dryck. Vi hjälper er gärna med rådgivning kring allt från bröllopsritualer till körscheman. Vi har lång erfarenhet av att arrangera bröllop och delar gärna med oss av vår kunskap för att göra ert bröllop så bra som möjligt.

Bröllop året runt

Ängavallen är en unik gård och här finns alla möjligheter att skräddarsy er dag. Många av våra brudpar väljer att gifta sig under sommarmånaderna. Den Engelska parken ger en perfekt inramning för en utomhusvigsel. Efter vigseln kan ni promenera upp till Örtagården tillsammans med gästerna för en fördrink och gratulationer.

De senaste åren har det blivit allt mer populärt med höst- och vinterbröllop. Under vintern dekorerar vi våra utemiljöer med ljusslingor och tänder upp vedkorgarna. Inomhus finns stora ytor att röra sig på. I vår lokal Galleriet kan ni ha en mysig inomhusvigsel, i vår stora festlokal kan ni äta middag och dansa.

Övernatta på vårt gårdshotell

I samband med ert bröllop finns det möjlighet att övernatta i vårt charmiga gårdshotell. Vi har 19 rum med totalt 54 bäddar.