Bröllop i Skåne

Allt som ska vara länge måste få en bra startbild på ett bröllopspar i parken på Ängavallen

Planera ert bröllop hos oss. Ängavallen ligger på den skånska slätten, inte långt från Falsterbonäsets vita sandstränder,  behagfullt vilande i den undersköna grönskan från 1800-talsparken som idag har vuxit ut till en oas i lummigaste grönt. Här kan ni vandra längs avenbokshäckarna, njuta av fruktodlingarna, de rara växterna och vackra blommorna, slå er ner på en bänk i ett avskilt hörn eller bjuda alla vänner på bröllop vid dammen.

100 procent ekologiskt

Det allra mesta som serveras i restaurangen kommer från den egna gården vilket garanterar kvaliteten på råvarorna. Av de bästa råvarorna görs den bästa maten och på Ängavallen finns kvaliteter som ingen annanstans. Smak och kvalitet i skön förening – ett verkligt lyckat giftermål. Hur menyförslaget ser ut hittar du här.

Allt finns på plats
På gården finns lokaler som passar alla slags bröllop, från det lilla intima till det stora överdådiga. Även de som varar några dagar. På gårdshotellet kan vi ta emot 56 gäster och i övernattningen ingår en frukostbuffé fylld med ekologiska delikatesser från gården.

Mer än mat och boende

På Ängavallen har vi lång erfarenhet av att anordna bröllop. Vi hjälper er gärna med rådgivning kring bröllopsritualer, val av leverantörer och hur bröllopsdagen kan organiseras. Allt för att bröllopet ska bli ett minne för livet. Här kan ni se ett exempel på hur ett bröllop på Ängavallen kan se ut.  BRÖLLOP PÅ ÄNGAVALLEN 2019

Boka tid för visning – vi bjuder på lunch

Ängavallen upplevs bäst på plats och därför bjuder vi gärna in er för en rundvandring på gården. I samband med rundvandringen bjuder vi på lunch.

Ring och boka tid med Niclas på +46706723211/ +4640423250 eller skriv till angavallen@angavallen.se

Här kan du se bilder från tidigare bröllop på Ängavallens flickr

.