Njut en lika god som ekologisk påsk på Ängavallen. Till och med konsten blir vackrare här.

 Vår på Ängavallen / Spring at angavallen.se


Allt vi säljer och serverar på Ängavallen är 100 procent ekologiskt, det mesta dessutom från vår egen gård. Vi vägrar kompromissa helt enkelt därför att det blir godare på det sättet. För att inte tala om hur mycket bättre det är för oss, våra barn och naturen.

100 procent ekologisk påskmeny
Menyn består av en buffé på sill och lax, därefter varmrätt i form av kyckling, fisk eller Ängavallens HälsoLamm och till slut en underbar dessertbuffé. Allt 100 procent ekologiskt och minst lika gott. Från 295 kronor. Läs mer om påskmenyn här.
Skärtorsdaglångfredag och påskafton med ankomst kl. 12 – 20; påskdagen med ankomst kl. 17-18.

Påskbrunch med guidad safari
Brunchen består av en minst sagt generös 100 procent ekologisk buffé. Medan de som så vill avslutar måltiden i lugn och ro får alla med spring i benen en guidad tur på gården bland kalvar, kultingar och lamm. Läs mer om brunchen här.
Påskdagen och annandagen med ankomst kl. 11 – 14.

Gott också hemma
Vill du hellre njuta våra 100 procent ekologiska läckerheter därhemma ska du besöka vår butik. Här hittar du kött, chark, sill, lax, kyckling, desserter, bröd, ost, smör och mycket mer. Läs mer om butiken här.
Öppen: onsdag –  långfredagen kl. 12-18  påskafton -annandagen kl. 11 – 15.

Påskpaket
Vill du få ut det mesta möjliga av påsken ska du utnyttja våra påskpaket och sova över på gårdshotellet. Läs mer om det här.