Sommarens weekendluncher

Ängavallens weekend lunchmenyer* (traditionell och vegetarisk),
som vi serverar alla fredagar och lördagar,
med ankomst kl 12 – 14,
består av tre delar och kostar 375 kronor


*”menyerna som köksmästaren komponerar av olika ekologiska råvaror från vår gård,  
förändras regelbundet efter vad som finns att tillgå under årstiden.”



”Allt inte bara tillagat på gården utan också odlat och uppfött här.
100 procent ekologiskt och minst lika gott.”

 se även våra Kvällsmenyer fredag – lördag, ankomst kl 17 – 20 
se även vår Söndagsbrunch med Safari, ankomst kl 12 – 14  

OBS! Boka gärna bord på telefon +4640-42 32 50 eller skriv till angavallen@angavallen.se

Den traditionella

 Att börja med.

 

Spenat & sparrissoppa

med  pocherat ägg och persilja.

 

La Garrigue du Midi, Boutinot

Sauvignon Blanc

Rhône, – Frankrike

155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

 

Ett huvudnummer.

Ängavallens ekologiska HälsoGris

 med  primörer av morötter och nypotatis från Ängavallens ekologiska Köksträdgård och rödvinssås.

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrikaekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

 

 En härlig final. 

Marinerade jordgubbar från Ängavallens Köksträdgård,

kanderade hasselnötter och fläderblomssorbet

Domaine de l’Ancienne Cure

Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 

 

Den vegetariska lunchmeny 

Att börja med

 

Spenat & sparrissoppa

med  pocherat ägg och persilja.

 

La Garrigue du Midi, Boutinot

Sauvignon Blanc

Rhône, – Frankrike

155 kr/glas; 588 kr/flaska

  

 

Ett huvudnummer.

Ängavallens ekologiska Stek/Grillost

med  primörer av morötter och nypotatis från Ängavallens ekologiska Köksträdgård

Org de Rac Merlot

Swartland, Sydafrika, ekologiskt

155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

 

 En härlig final. 

Marinerade jordgubbar från Ängavallens Köksträdgård,

kanderade hasselnötter och fläderblomssorbet

 

Domaine de l’Ancienne Cure

Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 

Ängavallens familjelunch består av tre delar 350 kronor

 

 

 ”Och som alltid på Ängavallen, är allting 100 procent ekologiskt
och minst lika gott”

 

 

 

Share