Vårvinterns weekendlunch

Ängavallens weekend lunchmenyer (traditionell och vegetarisk),
som vi serverar alla fredagar och lördagar,
med ankomst kl 12 – 14,
består av tre delar och kostar 350 kronor

”Allt inte bara tillagat på gården utan också odlat och uppfött här.
100 procent ekologiskt och minst lika gott.”

 se även våra Kvällsmenyer fredag – lördag, ankomst kl 17 – 20 
se även vår Söndagsbrunch med Safari, ankomst kl 12 – 14  

OBS! Boka gärna bord på telefon +4640-42 32 50 eller skriv till angavallen@angavallen.se

Den traditionella

Köksträdgårdens vintergrönsaker

kryddig morotssoppa med 3 sorters syltade morötter och rostade nötter

La Garrigue du Midi, Boutinot
Sauvignon Blanc
Rhône, – Frankrike
155 kr/glas; 588 kr/flaska


Rygg av ung HälsoGris

Palsternackspuré, glacerad haverot, grönkål och rödvinssås.

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrika, ekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

Sorbet på Gran

vit chokladmousse smaksatt med rödbeta, torkad Marshmallow med lakrits och
karamelliserade rödbetor

Domaine de l’Ancienne Cure
Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 

Den vegetariska lunchmeny 

Köksträdgårdens vintergrönsaker

kryddig morotssoppa med 3 sorters syltade morötter och rostade nötter

La Garrigue du Midi, Boutinot

Sauvignon Blanc

Rhône, – Frankrike

155 kr/glas; 588 kr/flaska


Grillost från Ängavallens Gårdsysteri

Palsternackspuré, glacerad haverot, grönkål och rödvinssås.

Org de Rac Merlot

Swartland, Sydafrika, ekologiskt

155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

Sorbet på Gran

vit chokladmousse smaksatt med rödbeta, torkad Marshmallow med lakrits och karameliserade rödbetor

Domaine de l’Ancienne Cure

Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 

Ängavallens familjelunch består av tre delar 350 kronor

 

 

 ”Och som alltid på Ängavallen, är allting 100 procent ekologiskt
och minst lika gott”

 

 

 

Share