Kvällsmenyer

Välkommen till Ängavallens olika ekologiska
(traditionell och vegetarisk),

som alltid är allt 100 procent ekologiskt och minst lika gott.

  med ankomst kl. 17-20
Boka gärna bord på telefon +4640-42 32 50 eller skriv till angavallen@angavallen.se

*”köksmästaren komponerar menyerna av olika ekologiska råvaror från vår gård.
De förändras regelbundet, beroende på vad som finns att tillgå under årstiden.”

Allt inte bara tillagat på gården utan också odlat och uppfött här.
100 procent ekologiskt, förstås, och minst lika gott med miljömärkt fisk och skaldjur.

ÄNGAVALLENS EKOLOGISKA MENY

Vegetarisk meny

Att börja med

Kålrabbi / Rabarber / Mynta / Demi Glacé

Les Cardounettes
Languedoc – Frankrike
Sauvignon Blanc & Chardonnay
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Purjolök / Jalapeno / Brynt smör / haverrot

Pieropan, La Rocca
Garganega
Veneto, – Italie
155 kr/glas; 588 kr/flaska

En god fortsättning

Gravad rödbeta / Ramslök / Hallon / Mandel

Ett huvudnummer

Saltbakad Rotselleri / Potatis Terrine / Palsternacka / Svartkål / Vasslesås

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrika, ekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Ett härligt mellanspel
Röda Guld, Blå Biskop, Gröna och Gula Mjuka från Ängavallens GårdsYsteri
på rostat pain de epice från vårt bageri, marmelad.

Domaine Pouderoux
Frankrike, Languedoc-Roussillon , Maury
Grenache, Ekologiskt
88 kr/glas 445 kr/½ flaska

Pre-dessert

 Syrlig Päron Sorbet

En härlig final.

Butternut Squash / Sötpotatis / Råsocker / Honung

Domaine de l’Ancienne Cure
Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

Till Kaffet

3 Små Bakelser / Praliner Från Vårt Ekologiska Bageri

 Sex rätter – 790 kr inkl.
Vinmeny till sex rätter 725 kr

Fem rätter – 690 kr inkl
Vinmeny till fem  rätter 625 kr

Fyra rätter – 590 kr inkl
Vinmeny till fyra rätter 495 kr

Tre rätter – 490 kr 
Vinmeny till tre rätter 345 kr

Certifierad enligt EU:s regler för ekologisk produktion
(EEG) nr 834/2007. Eko-nr: SE-EKO-3 – 31686

ÄNGAVALLENS EKOLOGISKA

Att börja med

Kålrabbi / Rabarber / Mynta / Demi Glacé

Les Cardounettes
Languedoc – Frankrike
Sauvignon Blanc & Chardonnay
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Purjolök / Jalapeno / Brynt Smör / Fläsk

En god fortsättning

Ringduva / Rödbeta / Ramslök / Hallon / Valnöt

Pieropan, La Rocca
Garganega
Veneto, – Italie
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Ett huvudnummer.

Ängavallen HälsoGris – / Pomme Anna / Palsternacka / Svartkål / Portvinsås

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrika, ekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Ett härligt mellanspel
Röda Guld, Blå Biskop, Gröna och Gula Mjuka från Ängavallens GårdsYsteri
på rostat pain de epice från vårt bageri, marmelad.

Domaine Pouderoux
Frankrike, Languedoc-Roussillon , Maury
Grenache, Ekologiskt
88 kr/glas 445 kr/½ flaska

Pre-dessert

 Syrlig Päron Sorbet

En härlig final.

Butternut Squash / Sötpotatis / Råsocker / Honung

Domaine de l’Ancienne Cure
Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

Till Kaffet

3 Små Bakelser / Praliner Från Vårt Ekologiska Bageri

 Sex rätter – 790 kr inkl.
Vinmeny till fem rätter 725 kr

Fem rätter – 690 kr
Vinmeny till fem rätter 625 kr

Fyra rätter – 590 kr
Vinmeny till fyra rätter 495 kr

Tre rätter – 490 kr
Vinmeny till tre rätter 345 kr

Certifierad enligt EU:s regler för ekologisk produktion
(EEG) nr 834/2007. Eko-nr: SE-EKO-3 – 31686

”Och som alltid på Ängavallen, är allting 100 procent ekologiskt och minst lika gott.”

 

RESTAURANGEN

LUNCH
Serverar vi torsdag- fredag kl. 12-18 lördag- söndag kl. 11-15  en lättlunch eller fika inne i Caféet eller ute på Caféverandan eller i Parken.

KVÄLL

SÖNDAGSBRUNCH
Söndagsbrunchen med guidad safari serveras

VARJE SÖNDAG 1 JANUARI - 1 NOVEMBER 2020, MED ANKOMST KL. 12-14  

Hög tid att beställa! 040-423250 eller angavallen@angavallen.se

Restaurangen är öppen alla dagar året runt, för våra hotell-, fest- och konferensgäster
Vad kan restaurangen erbjuda?