Bröllopsmeny

På Ängavallen lever vi efter devisen ”från jord till bord”. Det innebär att allt gris-, lamm- och nötkött och alla charkvaror kommer från gårdens egna HälsoDjur®. Vi odlar även våra egna grönsaker och örter, gör vår egen mjölk i mejeriet samt våra omtyckta ostar i vårt ysteri. Du kan därför alltid vara säker på att maten på Ängavallen är lagad av bästa tänkbara, helt naturliga råvaror. Se gärna filmen om gården och vår filosofi här.

 

Bröllopsmeny

På Ängavallen har vi ingen fast bröllopsmeny, den komponeras tillsammans med er. Några månader före bröllopet får ni möjlighet att träffa vår köksmästare för att provsmaka mat och dryck. Tillsammans går vi igenom era önskemål och sätter er meny. Nederst på sidan hittar ni några förslag på bröllopsmenyer.

Vegetarisk och vegansk meny

Vi är stolta över våra råvaror och vårt kök och komponerar gärna vegetariska och veganska menyer. Se vårt menyförslag nedan.

Dryck

På Ängavallen kan vi erbjuda ett stort sortiment av såväl alkoholhaltiga drycker som alkoholfria alternativ. Vi har ett brett utbud av ekologiska viner såväl som öl från vår egen gård.