Lördagarnas kvällsmenyer

Välkommen till Ängavallens olika ekologiska
(traditionell och vegetarisk),

som alltid är allt 100 procent ekologiskt och minst lika gott.

  med ankomst kl. 17-19 lördagskvällar
Boka gärna bord på telefon +4640-42 32 50 eller skriv till angavallen@angavallen.se

*”köksmästaren komponerar menyerna av olika ekologiska råvaror från vår gård.
De förändras regelbundet, beroende på vad som finns att tillgå under årstiden.”

Allt är inte bara tillagat, utan också odlat och uppfött här på Ängavallen.
100 procent ekologiskt, förstås och minst lika gott.
All fisk och alla skaldjur är även de miljöcertifierade..

ÄNGAVALLENS EKOLOGISKA MENY

Vegetarisk meny

Att börja med

Morot / Ingefära / Solrosfrö / Färskplockade Örter

Les Cardounettes
Languedoc – Frankrike
Sauvignon Blanc & Chardonnay
155 kr/glas; 588 kr/flaska

En god fortsättning

Pumpa / Pumpafrö / Chilli

Côte de Beaune, Les Pierres Blanches

Domaine de la Vougeraie Bourgogne – Frankrike,

Chardonnay

190 kr/ glas. 725 kr/flaska

Ett huvudnummer

Tempeh på Svarta Bönor med en terrine på potatis, vasslesås samt säsongens alla tillbehör från Ängavallens Köksträdgård

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrika, ekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Ett härligt mellanspel
Utvalda ostar från Ängavallens GårdsYsteri
på rostat pain de epice från vårt bageri, marmelad.

Domaine Pouderoux
Frankrike, Languedoc-Roussillon , Maury
Grenache, Ekologiskt
88 kr/glas 445 kr/½ flaska


En härlig final.

Timjan / Vanilj / Välnöt / Choklad / Karamell

Domaine de l’Ancienne Cure
Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 Sex rätter – 790 kr inkl
Vinmeny till sex rätter 725 kr

Fem rätter – 690 kr inkl
Vinmeny till fem  rätter 625 kr

Fyra rätter – 615 kr inkl
Vinmeny till fyra rätter 495 kr

Tre rätter – 545 kr 
Vinmeny till tre rätter 345 kr

Certifierad enligt EU:s regler för ekologisk produktion
(EEG) nr 834/2007. Eko-nr: SE-EKO-3 – 31686

ÄNGAVALLENS EKOLOGISKA

Att börja med

Morot / Ingefära / Solrosfrö / Färskplockade Örter

Les Cardounettes
Languedoc – Frankrike
Sauvignon Blanc & Chardonnay
155 kr/glas; 588 kr/flaska

En god fortsättning

Pumpa / Pumpafrö / Chilli

Côte de Beaune, Les Pierres Blanches

Domaine de la Vougeraie Bourgogne – Frankrike,

Chardonnay

190 kr/ glas. 725 kr/flaska

Ett huvudnummer

HälsoKalv serverad med en terrine på potatis, rödvinssky samt säsongens alla tillbehör från Ängavallens Köksträdgård

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrika, ekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

Ett härligt mellanspel
Utvalda ostar från Ängavallens GårdsYsteri
på rostat pain de epice från vårt bageri, marmelad.

Domaine Pouderoux
Frankrike, Languedoc-Roussillon , Maury
Grenache, Ekologiskt
88 kr/glas 445 kr/½ flaska


En härlig final.

Timjan / Vanilj / Välnöt / Choklad / Karamell

Domaine de l’Ancienne Cure
Monbazillac, Frankrike
Semillon, Muscadelle, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 Sex rätter – 790 kr inkl.
Vinmeny till fem rätter 725 kr

Fem rätter – 690 kr
Vinmeny till fem rätter 625 kr

Fyra rätter – 615 kr
Vinmeny till fyra rätter 495 kr

Tre rätter – 545 kr
Vinmeny till tre rätter 345 kr

Certifierad enligt EU:s regler för ekologisk produktion
(EEG) nr 834/2007. Eko-nr: SE-EKO-3 – 31686

”Och som alltid på Ängavallen, är allting 100 procent ekologiskt och minst lika gott.”

RESTAURANGEN

LUNCH
Serverar vi onsdag- fredag kl. 12-18 lördag- söndag kl. 11-15  en lättlunch eller fika inne i Caféet eller ute på Caféverandan eller i Parken.

KVÄLL

SÖNDAGSBRUNCH
Söndagsbrunchen med guidad safari serveras

VARJE SÖNDAG 1 JANUARI - 1 NOVEMBER 2020, MED ANKOMST KL. 12-14  

Hög tid att beställa! 040-423250 eller angavallen@angavallen.se

Restaurangen är öppen alla dagar året runt, för våra hotell-, fest- och konferensgäster
Vad kan restaurangen erbjuda?