Julbord 28/11-23/12

Unknown-1

JULBORD FÖR ALLA SMAKER

Hos oss är allt 100 procent ekologiskt, så också julbordet. Allt är tillagat i vårt restaurangkök och det allra mesta kommer dessutom från vår egen gård vilket gör oss helt unika. Här finns inga kompromisser, inga undantag; här ställer vi högre krav än KRAV. Det gör vi helt enkelt för att den bästa maten görs av de bästa råvarorna. 

Varmt välkomna till Ängavallens julbord i ny skepnad. I år anpassar vi vårt julbord till de tider som råder. Vi skippar de stora klassiska buffé-borden och presenterar istället mini-bufféer till varje sällskap direkt vid bordet.

Vi möblerar våra matsalar med färre platser och med avstånd mellan sällskapen. Boka redan idag för att säkra din plats

Vår delikata julmat hittar du bland annat en lång rad ekologiska sillinläggningar, lax, sylta, pastejer, skinka, julbröd, revbensspjäll, sallader, vegetariska rätter och julgotter, liksom det gravade, rökta och rimmade.
Här finns till och med sprängd gås. Till och med snapsen och julmusten är ekologiska. Däremot hittar du ingen ål. Ålen är akut hotad och vi vill gärna se att beståndet växer sig livskraftigt igen innan vi funderar på att servera den igen. Då ekologisk, förstås.

PRISER

VUXNA OCH BARN ÖVER 12 ÅR

765 kr/person

Ekologisk glögg med köksmästarens aptitretare och kaffe ingår

BARN 0-12 ÅR

Barn 0 – 3 år betalar bara för drycken.

Barn 4 – 12 år äter för halva priset.

Alla barn får godispåsar!

TIDER OCH DATUM

Vårt unika julbord serveras fr.o.m. den 28 november  t.o.m. den 23 december alla dagar i sällskap på fler än 15 gäster. Ni kan med glädje boka för ett mindre antal gäster lördagar och söndagar enligt nedan..

Lördag

En sittningar med ankomst:

Mellan kl 17:00-19:00

Söndag: 

En sittning med ankomst:

Mellan kl 12.00-15.00

Den 23 december ankomst kl 12 – 16.

BOKNING

För att boka bord, ring 040 – 42 32 50 eller maila oss på angavallen@angavallen.se