JULBORD FÖR ALLA SMAKER
Hos oss är allt 100 procent ekologiskt, så också julbordet. Allt är tillagat i vårt restaurangkök och det allra mesta kommer dessutom från vår egen gård vilket gör oss helt unika. Här finns inga kompromisser, inga undantag; här ställer vi högre krav än KRAV. Det gör vi helt enkelt för att den bästa maten görs av de bästa råvarorna.
På vårt generösa julbord hittar du bland annat en lång rad ekologiska sillinläggningar, lax, sylta, pastejer, skinka, julbröd, revbensspjäll, sallader, vegetariska rätter och julgotter, liksom det gravade, rökta och rimmade. Extra stolta är vi över våra ostar, gjorda på gårdens mjölk i gårdens ysteri.
Här finns till och med sprängd gås och rökt torsk. Till och med snapsen och julmusten är ekologiska. Däremot hittar du ingen ål. Ålen är akut hotad och vi vill gärna se att beståndet växer sig livskraftigt igen innan vi funderar på att servera den igen. Då ekologisk, förstås.
TRUBADUR UNDERHÅLLER
Ett traditionsenligt inslag är vår till stora delar ekologiske och helt akustiskt spelande trubadur Glenn Patrik som sprider musikalisk julstämning bland gästerna.
PRISER
VUXNA OCH BARN ÖVER 12 ÅR
695 kr/person
Ekologisk glögg med köksmästarens aptitretare och kaffe ingår
BARN 0-12 ÅR
Barn 0 – 3 år betalar bara för drycken.
Barn 4 – 12 år äter för halva priset.
Alla barn får godispåsar!
TIDER OCH DATUM
Vårt unika julbord serveras fr.o.m. den 23 november t.o.m. den 23 december. Nedan ser ni vilka tider och dagar vi erbjuder.
Måndag – Lördag
Två sittningar med ankomst:
Mellan kl 12-14
Mellan kl 17:30-19:30
Söndag: 15/12, 3:e Advent och 22/12, 4:e advent*
En sittning med ankomst:
Mellan kl 12-15
OBS!
*Söndag den 15 och den 22 december. Safari kl 14 och kl 15
Den 23 december ankomst kl 12 – 16.
BOKNING
För att boka bord, ring 040 – 42 32 50 eller maila oss på angavallen@angavallen.se Det går även bra att boka bord online på länken nedan.