Konferenslokaler för stora och små konferenser i Skåne

Vi har lokaler som passar både stora som små sällskap. Dessutom kan de flesta lokaler möbleras som ni vill, för att passa era planer. När vädret så tillåter kan konferensen flytta ut till bersåerna i parken.

ALLT NI BEHÖVER FINNS PÅ PLATS

I konferenslokalen finns allt ni behöver av AV-hjälpmedel (blädderblock, whiteboard, video, projektor och WIFI). Naturligtvis möblerar vi lokalen som ni önskar.

VÅRA LOKALER

Örtagårdssalen rymmer upp till 100 personer

Galleriet är en rymlig lokal med plats för upp till 60 personer. Här finns gott om plats om ni vill jobba i mindre grupper.

Spiskammaren är en härlig, mindre lokal med stora fönster. Här möts det röda teglet och de vitkalkade väggarna vilket skapar en härlig stämning. I anslutning till lokalen finns en liten innergård som ni disponerar. Plats för upp till 20 personer.

Gillet är en mindre lokal som rymmer upp till 10 personer. Här sitter ni i en avskild del av huset med utsikt över den vita mangårdsbyggnaden.

Borgen är ett litet lusthus som ligger på en kulle i vår 1800-tals park. Här finns plats för upp till 6 personer.

Malört rymmer upp till 4 personer.


BOKA EN AKTIVITET I SAMBAND MED ER KONFERENS

Förutom golfbanor, stränder och natursköna strövområden i gårdens omedelbara närhet, kan ni på olika sätt delta i gårdens egna aktiviteter. Här kan ni ysta ost, stoppa korv, kärna smör eller göra egna blomsterarrangemang. Ni kan även delta i en guidad fågelskådningstur på Falsterbonäset, flyga med granngårdens plan eller tölta runt på islandshästar.