Konferensboende

På Ängavallen kan vi erbjuda paket med konferens och övernattning. Här finns 19 in i minsta detalj utsökt utformade rum som dessutom är 100 procent ekologiska. Precis som allt annat på Ängavallen från det handslagna teglet på fasaden till den gammaldags badrumsinredningen och de bekväma sängarna. Här kan upp till 54 personer få ett förstklassigt boende i äktskånsk miljö.

På morgonen vaknar ni upp till vår omtalade, 100% ekologiska frukostbuffé. Allt som serveras på buffén kommer från vår gård. 

Mysigt konferensboende i möllegården
Ett av våra rum på Möllegården.

Möllegården

Möllegården har åtta pietetsfullt inredda rum med fyra miljömärkta 7007-Duxsängar i varje. Rummen är cirka 35 kvadratmeter stora och består av två plan. På nedre plan finns hall, toalett/dusch och två bäddar. På övre plan finns två bäddar. Alla rummen har ingång från en mysig liten innergård och utsikt över stubbamöllan, kyrkan, parken, åkrar och ängar. Både när det gäller hotellbyggnaderna och rummens inredningar har vi använt oss av ekologiska material. Elen är miljömärkt med Bra Miljöval.

I vissa av Möllegårdens rum är hundar tillåtna.

Säng med champagne i Möllegårdens konferensboende
Dubbelrum i Örtagården

Örtagården

I Örtagården finns fyra dubbelrum med grandlit, egen ingång och toalett/dusch. Dessa är mindre än rummen i Möllegården, men väldigt mysigt belägna med örtagården och alla dess dofter precis utanför dörren.

Gammelgården

Gammelgårdens 7 dubbelrum ligger i en av de gamla stallängorna. Rummen är varsamt renoverade med många bevarade detaljer.

Dubbelrum i Gammelgården