Välkommen till Ängavallens ekokonferens- en annorlunda upplevelse!

Ängavallens ekokonferens i Skåne

Konferens i Skåne

Konfererar kan du göra på många ställen men ingenstans som på Ängavallen . Det vill säga om du vill ha ut något extra ur konferensen. Naturligtvis har vi allt du behöver i form av bord, stolar, utrustning, uppkoppling med mera. Men vi har också miljön och maten som gör att tanken lyfter.

Det finns flera olika lokaler att välja bland, beroende på vad du är ute efter. För de små, kreativa mötena kan Borgen i parken passa medan de stora svängarna kanske bättre tas ut i Örtagårdssalen. Från fyra till 100 personer.

Lokalerna är fina men det är läget som befriar. Oavsett vilken lokal du väljer så ligger örtagården och den stora engelska parken alldeles utanför, med plats för avkoppling och kontemplation. Lyft blicken förbi rödkullekorna och slätten ligger framför dig med oanade perspektiv. Det är sådant som idéer föds ur.

Maten gör miljön äran stridig. Allt är naturligtvis 100 procent ekologiskt, från förmiddagskaffet ­­– med exempelvis Ängavallens ekologiska Valrhona chokladkaka, lättvispad ekologisk grädde och hallonmylta – till lunch och eftermiddagens välkomna paus. Fruktkorg, mineralvatten och godis får ni så mycket ni önskar. Allt serverat med omsorg.

För en längre konferens rekommenderar vi absolut övernattning i vårt prisbelönta, ekologiska hotell. 54 övernattande sover kungligt i moderna, miljömärkta rum. Då får ni dessutom njuta av vår vittomtalade ekologiska frukostbuffé, för att inte tala om kvällens fyrarätters gourmetmiddag.

Som komplement till själva konfererandet kan vi bland annat erbjuda matlagning, brödbakning, ystning, korvstoppning och en tur bakom kulisserna.

Ta kontakt med oss här så ska vi visa hur bra en konferens kan vara.

HELDAGSKONFERENS I SKÅNE

Frukost Ängavallens frukostbuffé är inte bara 100 procent ekologisk den är dessutom fantastiskt innehållsrik. Här finns ett 20-tal sorters te, fem-sex sorters juice, hembakat bröd, charkuterier, frukt och ost. Ni får äta när ni vill mellan 06.30 och 10.30.

Lunch Utsökta rätter gjorda på våra 100 procent ekologiska råvaror, inklusive mineralvatten/lättöl och ekologiskt kaffe (vi gör även kulinarisk specialkost).

Eftermiddagskaffe Ekologiskt kaffe med exempelvis Ängavallens ekologiska Valrhona chokladkaka, lättvispad ekologisk grädde och hallonmylta. Fruktkorg, mineralvatten får ni så mycket ni önskar.

Prisexempel för konferens För en tvådagars heldagskonferens med 18 deltagare inklusive en fyrarätters Gourmetmeny på kvällen och övernattning (två gäster/rum), blir priset :

Summa: 2 368:-/person exklusive moms.