Dina uppgifter i vårt register

Vi tar noggrant hand om dina uppgifter, som vi lagrar för att ge din en bättre upplevelse av vår hemsida och ta del av nyheter och erbjudanden om paket och övernattningar.
Använd länken härför att få koll på och kunna redigera din personliga information som finns hos oss i vår hotellrörelse.
http://online.techotel.dk/Mobile/ReqLink?lang=sv&hotelid=32161

Vi har också ett register för våra nyhetsbrevsprenumeranter. Här finns bara uppgifter om namn, epostadress och i vissa fall telefonnummer. Samtliga uppgifter sådana som du själv har lämnat till oss. Det står dig fritt att när som helst få dina uppgifter strukna eller ändrade. Du gör detta genom att kontakta Niclas Nordström – niclas@angavallen.se – sommar ansvarig för allt som har med datalagring att göra.
För övrigt lämnar vi inte ut dina uppgifter till tredje part om inte myndigheter lagstadgat så kräver och vi för inte över dina uppgifter utanför EU.

Vi försöker vara vilka säkra och bekväma som våra tandskydd, men till skillnad från dem kan vi inte garantera att hemsidan fullt ut, i alla lägen, fungerar som den ska. De cookies som används på sidan är till för att ge dig bästa möjliga upplevelse av besöket och ge dig bästa möjliga erbjudanden. Om du inte tillåter oss att använda cookies kan du enkelt blockera detta i din webbläsare.

Vi har upprättat en policy för personuppgiftshantering liksom en handlingsplan för om vi utsätts för intrång.