Rum och priser

SOV EKOLOGISKT GOTT
Alla sängar är bäddade med sänglinne av 100% ekologiskt, obesprutad bomull. Våra sänglinnen tvättas enligt ekologins alla regler på ett certifierat tvätteri.

EKOLOGISK FRUKOST
På morgonen vaknar ni upp till Ängavallens omtalade och uppskattade ekologiska frukost. Allt som serveras kommer från vår egen gård.

LEVANDE LANDSBYGD
På Ängavallen arbetar vi inte bara med hållbarhet och ekologi, vi arbetar även med att hålla landsbygden levande. Vi är därför medlemmar i Countryside hotels som är en sammanslutning av mindre hotell och anläggningar på landsbygden.

MÖLLEGÅRDEN

I Ängavallens park ligger Möllegården, en trelängad skånegård med åtta lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med fyra bäddar, två på bottenvåningen och två på sovloftet. Alla lägenheter har utgång till den vackra innergården.
I vissa av Möllegårdens rum är hundar tillåtna.

Boka rummet här!

ÖRTAGÅRDEN

I Ängavallens Örtagård ligger fyra underbara rum. Varje rum har två bäddar, dusch och toalett. Du kommer att sova underbart skönt i Dux 7007-sängarna. Badrummen är utrustade med italienskt porslin och armatur.

Boka rummet här!

GAMMELGÅRDEN

I Ängavallens gamla flygel med handslaget tegel på fasaden från 1876 inreder vi våra nya hotellrum. Namngivna efter yrken som funnits på gården förr enligt följande:

Eko lyx paket-tillägg  till ert boende.+ 400kr per gäst.

Dessutom ingår en halv flaska Champagne, blommor till din vän, choklad, badrock att låna, ekologisk frukt.

Boka rummet här!