Arbeta i Ängavallens Restaurangkök

Unika arbeten med unika råvaror
Allt vi serverar och säljer på Ängavallen är 100 procent ekologiskt, allt odlat och uppfött på vår gård, helt utan mediciner och kemikalier.
Vi är ensamma om att ställa högre krav än KRAV och tillåter inga undantag eller kompromisser. Vi är som ingen annan. Det uppskattar våra gäster och vi växer stadigt för varje år.
Det betyder i sin tur att vi behöver bli fler hängivna anhängare av gastronomi, ekologi, etologi (läran om djurens beteende) och natur. Här finns alla möjligheter att utvecklas. Vi serverar konferenslunch, gourmetmenyer såväl vegetariska som traditionella, brunch, bröllopsmiddagar, klassisk gåsamiddag och ett helt unikt julbord. På gården föder vi upp våra egna djur, gör våra egna ostar och bakar bröd på vårt eget spannmål.

Vi förstärker nu vårt team med en köksmästare. Vi söker en duktig kock som har god erfarenhet av både varm- och kallkök. Gärna extra intresserad av dessert och bakning. Du har minst 3 års arbetsvana från liknande befattningar. Det krävs att du är flexibel och kan jobba dagar, kvällar och helger. Du kan ta ansvar och själv ta initiativ och se vad som behöver göras när köksmästaren inte är på plats. Stresstålig och att kunna ta rätt beslut i oväntade situationer och att mer se det som en utmaning än ett problem, det är också väldigt viktigt.

Stämmer detta in på dig, är du välkommen att skicka ditt CV till rolfaxel@angavallen.se eller ringa mig på min mobil 0705-423065

Tillträde efter överenskommelse.
Tjänsten är tillsvidare, heltid med månadslön