Ängavallens julbord 27/11 - 23/12


Varje dag mellan den 27: e november och den 23: e december kan du beställa ett komplett julbord för avhämtning från vår Gårdsbutik.(observera att butiken är öppen alla dagar från 13/12 - 23/12). 

Innehåll:

Löksill, senapsill, Brantevikssill, currysill, och sillpotatis från Ängavallens ekologiska köksträdgård.
Ängavallens inläggingar är gjorda på MSC märkt sill

*****
Ekologisk Ägghalva med räkor, gravad lax med hovmästarsås samt varm- och kallrökt lax
Räkor och lax är MSC- samt ASC märkt

*****
Ängavallens sallader; rödbetssallad, grönkålssallad och emmersallad.

*****
Pressylta, bakad leverpastej, Ängavallens korvar; cognacsring, salamikubbe, varmrökt pastrami, spickerökt skinka, saltrulle med pepparrotsvisp från Ängavallens gårdscharkuteri

*******
Griljerad skinka av HälsoGris med senap
Rostbiff med picklade grönsaker från Ängavallens ekologiska köksträdgård
Ängavallens Köttbullar & Prinskorvar av HälsoOx/HälsoGris
HälsoGris revbensspjäll
Janssons frestelse,
Kanelkotlett, rödkål och brunkål

******
Tillbehör
Två sorter av Ängavallens ekologiska senap Ekologiska ostar, hembakad julvört, Ängavallens surdegsknäcke med kummin och sesam & smör från Ängavallens gårdsmejeri

*****
Ris ála Malta med saftsås
Ängavallens Julgotter; chokladkola, knäck mm

Pris 595kr per person (minst fyra pers / beställning)

Maten är förpackad och det ”småvarma” är tillagat och kylt.

Ängavallens julbord bokning

Datum och tid (27/11 - 23/12 )
Ytterligare information