Fira sommaren lång på Ängavallen


ALLT FÖR SOMMARENS GRILLNINGAR
Gårdsbutiken har allt du vill lägga på grillen, från Ängavallens kotletter, entrecôter och filéer till racks och sadlar men också färs till sommarens godaste hamburgare, liksom vår charkmästares fantastiska korvar. Glöm inte grillosten och ostarna från Ängavallens Gårdsmejeri. Eller alla grönsakerna från vår Köksträdgård!
Fri hemkörning med el- eller biogasbil inom fem mil från gården.
Öppet alla dagar hela sommaren.
Titta in i butiken här.

MAT I RESTAURANG OCH PARK
Du kan naturligtvis njuta av Ängavallens mat också på ort och ställe även efter midsommarhelgen. Vi har från den 1 juli kvällsöppet i restaurangen alla dagar och i butiken bestämmer du själv vad du vill ha i picknickkorgen, tar sedan den i ena handen och de nära och kära i den andra för en promenad ut i Ängavallens engelska 1800-talspark.
Här finns menyerna.

PREMIÄR FÖR LADDSTOLPAR
Lagom till sommarsäsongen är det premiär för Ängavallens fyra laddstolpar. Här kan du ladda allt från exempelvis Tesla och BMW till Volkswagen, Nissan och Renault. Med andra ord alla bilar med sladd. Gratis laddning för alla som bor på gårdshotellet.

TVÅ KULTURHÖJDARE I SOMMARPARADISET
Även i år bjuder vi på musik av allra högsta klass.
Den 22 juli kommer Jan Lundgren, Hanna Svensson och Filip Jers på besök med ett alldeles nykomponerat program.
Den 29 juli kommer pianoprofessorn Hans Pålsson åter till Ängavallen för en bejublad konsert.
Som vanligt serverar vi en konsertmeny. 
Program och priser.