På Ängavallen har påsken kommit. Välkommen hit du också!

 

På Ängavallen är allt vi odlar och föder upp, för att sedan sälja och servera på vår gård, helt fritt från kemikalier, antibiotika och andra mediciner. 100 procent ekologiskt, utan undantag eller kompromisser – till skillnad från allt annat kött inklusive det KRAV-märkta. Vill du mer i detalj veta hur vi skiljer oss från andra ska du läsa mer här.
Så vill du äta garanterat ren och naturlig mat är det till oss du ska komma.
Det blir dessutom så mycket godare så.

100 procent ekologisk påskmeny
Förrättsbuffén består av sill, lax och sallader, därefter varmrätt i form av ekologisk Rekokyckling från Nymölle Gård, Ängavallens ekologiska Grillost, ekologisk torsk eller Ängavallens ekologiska HälsoLamm och till slut en underbar dessert.
Den till stora delar ekologiske trubaduren Glenn Patrik bidrar till påskstämningen på påskafton och påskdagen.
Läs mer om påskmenyn här.
Påsktider: skärtorsdag, långfredag och påskafton med ankomst kl. 12 – 20.

Påskbrunch med guidad safari. 
Brunchen består av en minst sagt generös 100 procent ekologisk buffé. Medan de som så vill avslutar måltiden i lugn och ro får alla med spring i benen en guidad tur på gården bland kalvar, kultingar och lamm.
Läs mer om brunchen här.
Påskdagen med ankomst kl. 11 – 16 och annandagen med ankomst kl. 11 – 14.

Gott också hemma
Vill du hellre njuta våra 100 procent ekologiska läckerheter därhemma ska du besöka vår butik. Här hittar du kött, chark, sill, lax, kyckling, desserter, bröd, ost, smör och mycket mer.
Läs mer om butiken/caféet här.
Specialöppet i påsk: dymmelonsdag, skärtorsdag och långfredag kl. 12 – 18; påskafton, påskdagen och annandag påsk kl. 11 – 15.

Påskpaket
Vill du få ut det mesta möjliga av påsken ska du utnyttja våra påskpaket och sova över på gårdshotellet.
Läs mer om det här.