BUTIK OCH CAFÉ

I vår butik finns alltid den allra bästa maten. Läs mer om den här

Ekologin kompromissar vi inte med
Ekologiskt är godare, svårare än så är det inte. För av de bästa råvarorna görs den bästa maten och de bästa finns hos oss. I vår gårdsbutik hittar du uteslutande ekologiska varor, de allra flesta dessutom från vår egen gård vilket ger närodlat ett annat innehåll än vad du annars stöter på.

Handla som det passar dig Köper du – kanske tillsammans med dina grannar? – för minst 800 kronor kör vi på fredagar, 16 – 19, fritt hem varorna till dig i vår miljöbil, förutsatt att adressen finns inom fem mil från Ängavallen.

Hit kommer du annars med regionbuss 146 och 346, hållplats Håslöv E6.

Kör du själv svänger du av vid avfart nummer 6 på E6:an.

Här hittar du allt från gården plus en hel del som kommer från våra ekologiska vänner från när och fjärran. Nu kan du dessutom njuta av butikens mat i vårt café, tillsammans med ett glas vin eller en öl eller vårt underbart goda vatten.