Vinpris och konsertsucceer

Ängavallen har för tredje året i rad fått Wine Spectator’s Award of Excellence!

Under åren har vi under åren arbetat målmedvetet med att bygga upp en spännande vinkällare, som kan matcha vårt kök på alla sätt. Hos oss är vinet, liksom maten, naturligtvis 100 procent ekologiskt.
Vi är glada och stolta över att ha fått uppmärksamhet för det arbetet, även utanför restaurangen, i form av Wine Spectator’s 2011 Award of Excellence. Och det för tredje året i rad.
Wine Spectator granskar vinlistor världen över och premierar de restauranger som har ett intressant utbud som passar väl med restaurangens mat och som tilltalar en bred målgrupp av vinälskare.
Det räcker inte bara med vinerna, de måste också presenteras på ett komplett sätt. Vi vill gärna tillägga att det också ska ske på ett trevligt sätt och att våra viner är minst lika goda som intressanta och ekologiska.

Här kan du se hela vår vinlista.

Under sommaren har du kunnat njuta av både mat och musik, två underbara konstarter.

Pianoprofessorn Hans Pålsson gav konsert söndagen den 31 juli. Det var för sjätte gången och precis som vid de övriga tillfällena var det fullt i lokalen. Var du inte här i år har du en ny chans nästa sommar. Missa inte den!

Jacques Werup och Jan Lundgren kom med jazz till Ängavallen söndagen den 17 juli, och det med den äran. Det var fullsatt kring såväl bord som scen och kvällen blev en succé med alla mått mätt. Jacques och Jan var som vanligt oemotståndliga – extra roligt var det att maten, lagad av Ängavallens nya, unga och vilda kök, också blev så uppskattad.

Share