Midsommardans och mat, mitt i naturen!


MIDSOMMARDAGEN GÅR SOM EN DANS
Vi firar för all del naturen varenda dag på Ängavallen, men Midsommaren är värd lite extra uppmärksamhet och det ger vi den med hjälp av uppvisningsdans av Malmö folkdansare på midsommardagen klockan 14.30. 
Dessutom 100 procent ekologisk brunch med safari och familjelekar kring majstången.

ALLT FÖR SOMMARENS GRILLNINGAR
Vill du få ut något alldeles extra av grillen därhemma ska du besöka vår Gårdsbutik. Här finns det du behöver från Ängavallens kotletter och filéer till racks och sadlar men också färs till sommarens godaste hamburgare, liksom charkmästarens fantastiska korvar. Allt från Ängavallens HälsoDjurTM. Glöm inte ostarna från Ängavallens Gårdsysteri, som är gjorda på mjölk från Ängavallens HälsoKorTM. Allt 100 procent ekologiskt, naturligtvis.

VI KÖR HEM SOMMAREN TILL DIG
Om du vill kör vi hem butikens alla läckerheter till dig. Allt du behöver göra är att handla för 800 kr vid ett och samma tillfälle, så kör vi med vår el-eller biogasbil, hem dina varor utan extra kostnad, 
fredagar mellan kl 16 – 19, om du bor inom 50 km från Ängavallen!
Har du Ängavallens Förmånskort (kostar 100 kr/år) får du inte bara nya erbjudanden varje vecka utan det räcker dessutom med att du handlar för 500 kr per tillfälle för att få fri hemkörning.

Share