På Ängavallen är vi som ingen annan

Höstens weekendluncher

Varje dag skördar vi i vår köksträdgård, varje dag skapar vårt kök nya höstmenyer.

Ängavallens weekendluncher!

serverar vi  alla fredagar och lördagar, med ankomst kl 12 – 15 
 se även våra Kvällsmenyer fredag – lördag, ankomst kl 17 – 20 
se även vår Söndagsbrunch med Safari, ankomst kl 12 – 14  

OBS! Boka gärna bord på telefon +4640-42 32 50 eller skriv till angavallen@angavallen.se

 

 

 Att börja med.

Morotsymfoni från Ängavallens ekologiska Köksträdgård

Glaserade morötter i morotsglace med rönnbärs kompott och hokkaidopumpa skum

Les Cardounettes

Languedoc – Frankrike

Sauvignon Blanc & Chardonnay

155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

 

 En god fortsättning.

Bokspånsrökt MSC miljömärkt pilgrimsmussla  

med fermenterad kålrabbi och örter från Ängavallens ekologiska Köksträdgård
 och svampconsommé

Côte de Beaune, Les Pierres Blanches

Domaine de la Vougeraie Bourgogne Chardonnay, Frankrike,

175 kr/ glas. 725 kr/flaska

 

Ett huvudnummer.
Ängavallens ekologiska HälsoKalv

och kålrabbi från Ängavallens ekologiska Köksträdgård

Org de Rac Merlot
Swartland, Sydafrikaekologiskt
155 kr/glas; 588 kr/flaska

 

 En härlig final. 

Sorbets på stjälkselleri och myskmadra från Ängavallens Köksträdgård

crème på äpplen och marsipan, grillad marsipan och hasselnötscrumble
Chateau Le Clou
Monbazillac, Frankrike
Muscadelle, Semillion, Sauvignon Blanc, ekologiskt
88 kr/glas; 595 kr/flaska

 

 

 Välj en (250 kronor), två (325 kronor), tre rätter (390 kronor) och

 fyra rätter (445 kronor).

Välj en (250 kronor), två (325 kronor), tre rätter (390 kronor) och
fyra rätter (445 kronor).

 

 ”Och som alltid på Ängavallen, är allting 100 procent ekologiskt
och minst lika gott”