I media

Sydsvenskan: Australiensisk teknik ger lugnare kor

Australiensisk teknik ger lugnare kor - Omkretsen - Sydsvenskan - Nyheter dygnet runt

Ängavallen får besök från Australien och Sydsvenskan kommer och skriver. Kovallning. Svenskar tycker oftast inte om när folk står för nära. Det gör inte kossor heller. Jim Lindsay från Australien är på Ängavallen för att lära ut hur man vallar kor utan att stressa dem.


Sydsvenskan: Ko på lyxkost för att få lyxost

Ko på lyxkost för att få lyxost - Vellinge - Sydsvenskan - Nyheter dygnet runt-ram

Sydsvenskan uppmärksammar vårt arbeta med ostar (som du kan läsa mer om här) i en stor artikel med fyndig rubrik.


Sydsvenskan: Matig resa

Matig resa med lokala rätter - Skåne_Danmark - Sydsvenskan - Nyheter dygnet runt

Sydsvenskan Har varit på en matresa i skåne. Här är reportaget Vi är glada att Ängavallen fick ett så trevligt omnämnade.


Tidigare i pressen

En sammanställning av lite äldre pressklipp. Tidningar, radio och annan media: 2009-12-06: Sydsvenskan: Glada svin tar priset 2009-11-30: ATL: Kö för Ängavallens julskinka 2009-11-28: Kvällsposten: Snart har vi glömt allt om grisarna 2009-11-26: Trelleborgs Allehanda: Ängavallens kött går åt trots högre priser 2009-11-26: Sydnytt på Ängavallen 2009-11-06: Allt om mat: Ekobonden fick stora matpriset 2009-11-06: Äkta vara: Stora matpriset till Ängavallen 2009-11-06: […]


Kvällsposten: Omelätt att knäcka alla i SM…

bild på omelett

När Lasse Danred ska tävla i Sveriges bästa omelett så gäller bara det bästa fläsket. Den ska vara öppen och strax innan den är klar lägger jag på varmrökt fläsk från Ängavallen, lök och potatis och gräddar det sista i het ugn där den får stanna av.