På Ängavallen är vi som ingen annan

Arbeta hos oss

Unika arbeten med unika råvaror
Allt vi säljer och serverar på Ängavallen är 100 procent ekologiskt, det allra mesta kommer dessutom från vår egen gård.
Vi är ensamma om att ställa högre krav än KRAV och tillåter inga undantag eller kompromisser. Vi är som ingan annan. Det uppskattar våra gäster och vi växer stadigt för varje år.
Det betyder i sin tur att vi behöver bli fler hängivna anhängare av gastronomi, ekologi och natur. Här finns alla möjligheter att utvecklas. Vi servera konferenslunch, avsmakningsmeny, brunch, bröllopsmiddagar, klassiska gåsamiddag och julbord. På gården föder vi upp våra egna djur, gör våra egna ostar och bakar bröd på vårt eget spannmål. 

Vi förstärker nu vårt team med en souschef. Vi söker en duktig kock som har god erfarenhet av både varm och kallkök. Gärna extra intresserad av desset och bakning. Du har minst 3 års arbetsvana från liknande befattningar. Det krävs att du är flexibel och kan jobba dagar, kvällar och helger. Du kan ta ansvar och själv ta initiativ och se vad som behöver göras när köksmästaren inte är på plats. Stresstålig och att kunna ta rätt beslut i oväntade situationer och se det mer som en utmaning än ett problem är också väldigt viktigt.

 

Stämmer detta in på dig är du välkommen att skicka ditt CV till simon@angavallen.se

Tillträde i mars?
Tjänsten är tillsvidare, heltid med månadslön